Varmt välkommen att boka din tid hos mig via länken nedan!

Onlinebokning Onlinebokning

 

Vackra Du Sundsvall ägs och drivs sedan 2013 av Elin Falkdahl som är certifierad inom fransförlängning- och brynteknologi, manikyrist samt vaxterapeut.
Jag erbjuder fransförlängningar med singels som innebär att man sätter en lösfrans på varje egen naturlig ögonfrans vilket ger ett naturligt och snyggt resultat. För dig som önskar mer effekt erbjuder jag volymfransar även kallat 2-7 D eller russian volume som innebär mer fluff och ett väldigt skonsamt sätt att arbeta på. Med denna metod sätter man 2-5 st väldigt tunna fransar på din naturliga frans för att skapa en betydligt fylligare känsla. 

Hos mig kan du även vaxa allt från topp till tå i en lugn och trygg miljö med dom otroligt populära produkterna honungsemulsion och bodysugaring som lämnar huden mjuk och hårfri med fantastiska resultat. Brasiliansk vaxning för kvinnor är en otroligt populär behandling på salongen och något som passar kvinnor i alla åldrar. Jag är diplomerad/certifierad inom flera olika tekniker/material för just detta.

Funderar du över något inom just brazilian så tveka inte att hojta till så hjälper jag dig.

Jag utför även Lashlift, frans- och brynfärgning inkl formning med vax och/eller pincett.

Är utbildad och certifierad fransstylist via Lashia och LadyLash som är några av marknadens bästa utbildningar inom fransförlängning. Mina övriga utbildningar är utförda hos Viktoria Akademin, Spa school Anemonen, Elle Ebana, Bodysugaring samt COR Skönhetsutbildningar i Stockholm.

Vackra Du Sundsvall står för skönhet inifrån och ut.
Kom och unna dig en skön och avslappnande stund och sätt guldkant på tillvaron.

Är du nyfiken på vad andra kunder givit mig för omdöme och se mer jobb jag gjort? Besök då min sida på facebook, Vackra Du Sundsvall-Elin Falkdahl

 

Välkommen att boka ditt besök hos mig!